Foredrag med Morten Ramsland
Onsdag d. 20.sep. 2017 kl. 20.00 - 22.00

 

 

Morten Ramsland er født 1971 i Næsby ved Odense.
Han er uddannet cand. mag i dansk og kunsthistorie og debuterede som forfatter i 1993 med digtsamlingen ”Når fuglene driver bort”. Sit egentlige gennembrud fik han med den fantastisk fabulerende slægtsroman ”Hundehoved” i 2005. For den fik han både De Gyldne Laurbær, Læsernes Bogpris, DR P2`s Romanpris og Independent Best Book of The Year. Romanen er oversat til tyve sprog.Senere fulgte ”Sumobrødre” i 2010.

Efter syv års pause er hans nye roman ”Æg” udkommet i marts i år. Mens de tidligere romaner udspiller sig indenfor de seneste hundrede år, tager ”Æg” sine læsere med til middelalderen, til folketro og fortvivlelse, lidenskab og ren liderlighed. Men som i sine andre romaner holder Ramsland sig heller ikke i ”Æg” tilbage fra at skildre det, vi andre helst ikke taler om.

Foredraget kommer til at handle om Ramslands forfatterskab med særlig fokus på ”Æg”. Om inspiration og skriveproces, om forholdet mellem det historiske og det fabulerende og om fortællingens helende kraft.

Måske vil Ramsland løfte lidt af sløret og fortælle om sin næste roman, der er tæt på at være færdig.

 

 

.

 

.

 

Caféen: Caféen åbner kl. 19.00, og der bydes på en suveræn kagebuffet, kaffe,te og ost  til en pris af 50 kr. og et glas vin koster 15 kr. 

  

 

 

 

 

 

 

Vi er i fuld gang med at planlægge

efterårets sidste foredrag.