Foredrag med Sara Blædel
o
nsdag d. 15. nov. 2017 kl. 20.00 - 22.00

 

Vi har gjort et scoop, hverken mere eller mindre og fået fat på Danmarks krimidronning forfatteren Sara Blædel, der nu bor i New York og stort set ikke holder foredrag mere; men vi har været så heldige, at hun lige netop er i Danmark i november.

Sara Blædel er født i 1964 i København og opvokset i Hvalsø, og efter et arbejdsliv som tjener, grafisk koordinator, krimiforlagsdirektør, journalist og redaktionsschef på TV debuterede hun i 2004 som forfatter.

I løbet af sit forfatterskab har Sara Blædel modtaget mange udmærkelser bl.a. Det Danske Kriminalakademis Debutantpris, Martha-prisen og De Gyldne Laurbær, og hendes bøger er udkommet i 33 lande.

Mest kendt er hun for krimiserien på ni bind om efterforskeren Louise Rick og veninden Camilla Lind: ”Grøn støv”, ”Kald mig prinsesse”, ”Kun et liv”, ”Aldrig mere fri”, ”Hævnens gudinde”, ” Dødsenglen”, ”De glemte piger”, ”Dødesporet”. Sidste bind, ”Kvinden, de meldte savnet” udkom 2015. Denne serie er alene i Danmark solgt i mere end 1,7 millioner eksemplarer.

Nu er hun gået nye veje. Grib muligheden for at høre Sara Blædel fortælle om sit forfatterskab, og hvorfor hun har introduceret os for en ny hovedperson, enken og skoleportrætfotografen Ilka, som optræder i hendes aktuelle trilogi om ”Bedemandens datter”. Den udkom sidste år, og andet bind, ”Ilkas arv” udkommer d.3.november i år, lige inden hun besøger os.

Glæd jer! Det bliver med garanti en både vittig og veloplagt aften med Danmarks krimidronning

 

 

.

 

.

 

Caféen: Caféen åbner kl. 19.00, og der bydes på en suveræn kagebuffet, kaffe,te og ost  til en pris af 50 kr. og et glas vin koster 15 kr. 

  

 

 

 

Vi er i fuld gang med at planlægge

næste halvårs foredrag